logo
Open Coffee Athens XLV - Η ανακοίνωση και οι ομιλητές
OTHER / EVENTS / OpenCoffee / Wednesday, 07 March 2012 15:51

φωτο απο flickr και χρηστη windsordi

φωτο απο flickr και χρηστη windsordi

Η μηνιαία αφορμή να έρθουμε κοντά επαναλαμβάνεται για 45η φορά αυτή την Παρασκευή 9 Μαρτίου στο Μουσείο Μπενάκη. Μετά από μικρή περίοδο χειμερίας νάρκης -απολογίες σε όλες και όλους γι’αυτό-, η αθηναϊκή κοινότητα του τεχνολογικού επιχειρείν ανανεώνει το καθιερωμένο της ραντεβού και σας προσκαλεί σε ένα ακόμα απόγευμα ενεργούς δικτύωσης, χωρίς γραβάτα.

Ομιλητές
Μεταξύ καφέ και πολλαπλών συστάσεων, αφορμή για κουβέντα θα δώσουν οι ακόλουθες ομιλίες:

- H Νίκη Συροπούλου, διοργανώτρια του TedxAcademy, θα παρουσιάσει τις λεπτομέρειες πίσω από το προγράμμα Rising Stars, μιας πλατφόρμας επιχειρηματικότητας που φιλοδοξεί να γονιμοποιήσει καινοτόμες ιδέες σε επιχειρήσεις.

- Ο Σωτήρης Παπαντωνόπουλος, συνιδρυτής του Insurance Market, θα παρουσιάσει την προσπάθεια που επιχειρεί να αλλάξει το τοπίο της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς αυτοκινήτου, επιτρέποντας σε κάθε ενδιαφερόμενο να συγκρίνει και να επιλέξει το πιο ελκυστικό πακέτο ασφάλισης κατευθείαν από το διαδίκτυο.

- Ο εκ Θεσσαλονίκης Γεράσιμος Τσιάμαλος, συνιδρυτής της πλατφόρμας premium Wordpress θεμάτων CSS Igniter, θα περιγράψει τη δική του εκδοχή επιχειρηματικής ιστορίας από την ιδέα ως την αφοσίωση και την υλοποίηση, καθώς και τα φιλόδοξα επόμενά του βήματα.

Τόπος
Μουσείο Μπενάκη, στην οδό Πειραιώς 138 (χάρτης κάτωθι). To cafe-bar σας περιμένει για καφέ πριν και ποτά μετά, το αμφιθέατρο για τις παρουσιάσεις. Το Μουσείο βρίσκεται σε απόσταση 5′ από τον σταθμό μετρό Κεραμεικού, επίσης είναι εύκολα προσβάσιμο με άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς (επιλογές εδώ).


View Benaki Museum in a larger map

Χρόνος

  • Ο καφές σερβίρεται από τις 18.00 το απόγευμα της Παρασκευής 9 Μαρτίου για τις πρώτες επαφές.
  • Στις 19.00 ξεκινούν οι σύντομες παρουσιάσεις, συνοδευόμενες από ερωτήσεις του κοινού.
  • Αμέσως μετά, επιστροφή στο bar για το κυρίως μέρος με το εκτενές networking να λαμβάνει χώρα στο γνωστό φιλικό και ανεπίσημο κλίμα.

Τρόπος
Εξ’ ορισμού, η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο. Αν θέλετε να επαληθεύσετε την παρουσία σας, μπορείτε να αφήσετε σχόλιο εδώ (ή και στο σχετικό facebook event).

Λόγος
Το Open Coffee, έπειτα από 4 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα αθηναϊκά δρώμενα, έχει καθιερωθεί ως ίσως ο περισσότερο αποδοτικός τρόπος δικτύωσης, γνωριμίας και καλλιέργειας επιχειρηματικών επαφών, με φόντο τις νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο. Μεταξύ των εκατοντάδων παρευρισκομένων, θα συναντήσετε geeks και marketeers, tech και business developers, επιχειρηματίες και επενδυτές, bloggers και δημοσιογράφους, ανθρώπους με εμπειρία ή τη φιλοδοξία να την αποκτήσουν και με κοινό παρανομαστή το ανεξίτηλα φιλικό ύφος και ανεπίσημο εκείνο κλίμα που, απουσία γραβάτας, έχει προκαλέσει ότι πρεσβεύει αυτή η συνάντηση.

Στον χρόνο που απαιτεί ένας καφές, έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε δια ζώσης ανθρώπους με επιχειρηματικά ενδιαφέροντα, να αποκτήσετε ιδέες, να διαμορφώσετε συνεργασίες, εν τέλει να βιώσετε τον παλμό του τεχνολογικού επιχειρείν και να αποχωρήσετε από την αίθουσα με ότι χρειάζεται για να τον αναπαράγετε. Αν ακόμη και τώρα το επιχειρείν φαντάζει απόμακρο, οι ιδέες και οι κατάλληλες επαφές βρίσκονται μονάχα έναν καφέ μακριά, σας περιμένουμε!

Υστερόγραφο: Το Μουσείο Μπενάκη, ο εκλεκτός χώρος που μας φιλοξενεί τα 2 τελευταία χρόνια και ίσως ένας τους πιο κομψούς και συνάμα μοντέρνους χώρους της πόλης, έχει ξεκινήσει πρόγραμμα στήριξης και εγγραφές μελών. Οι δυνατότητες συμμετοχής για όσους έχουν αγαπήσει το χώρο είναι ποικίλες, το σύνολο των πληροφοριών είναι διαθέσιμο εδώ.


blog comments powered by Disqus
More from this author:
support_home_grown_technology
White Tower Venture PartnersWhite Tower Media
fortunaclick.com - we make egaming
ΕΣΠΑ Events & Competitions
Business Directory Register & Publish your News
WTMNews Services Get Our Newsletter
Join our LinkedIn Group Subscribe to our RSS Feeds
Facebook Group Twitter
Banner

WTMNews Support

hgda

OpenCoffee

ellak

thessaloniki_manystoriesoneheart

banner_wtm_news_3_-_300x300